Evli adamla il.şkiye giren kadın, sabah uyandığında ayaklarına bakınca de.hş.eti yaşadı

SON

Evli adamla il.şkiye giren kadın, sabah uyandığında ayaklarına bakınca de.hş.eti yaşadı

Afrika’da yaşandığı iddia edilen bir olay, herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. İddiaya göre evli bir adamla ili.şk.ye girerken yakalanan kadına, adamın karısı tarafından bü.yü yapıldı. Sabah uyandığında ayaklarını inek toynağı olarak gören kadın, kuyruğunun da çıktığını öne sürdü.

Evli adamla ilişkiye giren kadın, sabah uyandığında ayaklarına bakınca dehşeti yaşadı

Doğu Afrika’da yer alan ülkeler arasında yer alan Ta.nzanya’da yaşandığı öne sürülen bir olay, herkesi hayretler içerisinde bıraktı. İddiaya göre batıl inançlarıyla bilinen ülkede bir kadın, evli adamla ili.ki.ye girerken adamın ka.rısı.na ya.kala.ndı.

SABAH UYANDIĞINDA DE.HŞE.Tİ YAŞADI
Olayın ertesi sabah uyanan kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı. Çünkü köylülerin iddiasına göre adamın büyücü olan karısı tarafından yapılan büyü nedeniyle talihsiz kadının ayakları inek toynağına dönüştü. Ka.lça kısmından da ku.yruk çıktı.

Evli adamla ili.şki.ye giren kadın, sabah uyandığında ayaklarına bakınca de.hş.eti yaşadı

KÖY MEYDANINDA TOPLANIP DESTEK OLDULAR
Köy meydanında toplanan meraklı kalabalık, çember içerisine aldıkları kadının ayaklarını incelemeye başladı. Köylüler bir yandan kadına destek verirken, diğer yandan da büy.ücü kadının ce.zalan.dırılm.asını istedi. Sosyal medya kullanıcıları ise böyle bir olayın gerçek olamayacağını öne sürdü.

EKİPLER OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI
Diğer yandan olayın kısa süre içerisinde in.fi.al yaratmasının ardından Tanzanya polisinin de devreye girdiği ve olayın soruşturulmaya başladığı belirtildi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top